ថ្ងៃច័ន្ទ០៣ រោច ខែបុស្ស ឆ្នាំខាល ចត្វាស័កព.ស២៥៦៦ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី ០៩ ខែ មករា ឆ្នាំ២០២៣ លោកអ៊ុំ សុខេន មន្ត្រីការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាល បានចុះពង្រឹង ការងារត្រួតពិនិត្យគុណភាព និងអនាម័យសត្វ សាច់មុនពិឃាត និងផលិតផលសាច់សត្វក្រោយពិឃាត នៅសត្តឃាតដ្ឋានក្រុងសៀមរាប ចាប់ពីម៉ោង១២៖៣០យប់ដល់៦៖៣០ព្រឹក
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម