មន្ត្រីជំនាញ ចុះពិនិត្យគុណភាព និងអនាម័យសាច់សត្វ នៅសត្តឃាតដ្ខាន ក្រុងសៀមរាប។
ចេញ​ផ្សាយ ០៩ មករា ២០២៣
104

ថ្ងៃច័ន្ទ០៣ រោច ខែបុស្ស ឆ្នាំខាល ចត្វាស័កព.ស២៥៦៦ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី ០៩ ខែ មករា ឆ្នាំ២០២៣ លោកអ៊ុំ សុខេន មន្ត្រីការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាល បានចុះពង្រឹង ការងារត្រួតពិនិត្យគុណភាព និងអនាម័យសត្វ សាច់មុនពិឃាត និងផលិតផលសាច់សត្វក្រោយពិឃាត នៅសត្តឃាតដ្ឋានក្រុងសៀមរាប ចាប់ពីម៉ោង១២៖៣០យប់ដល់៦៖៣០ព្រឹក                                              

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter