សៀមរាប៖ ថ្ងៃព្រហស្បតី៍៧កើត ខែក្តិក ឆ្នំាថោះរោងឆស័កព.ស ២៥៦៨ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៧ ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ២០២៤ ក្រុមការងារការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាល នៃមន្ទីរកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទខេត្ត បានសហការណជាមួយក្រុមការងារអគ្គនាយកដ្ឋានសុខភាពសត្វ និងផលិតកម្មសត្វ ចុះត្រួតពិនិត្យសត្តឃាតដ្ឋាន១កន្លែងនៅស្រុកពួក។ ជាលទ្ធផលក្រោយ ត្រួតពិនិត្យរួចក្រុមការងារជំនាញបានធ្វើការណែនាំឱ្យម្ចាស់សត្ត ឃាតដ្ឋានមានការកែលំអរចំណុចសំខាន់ៗមួយចំនួនដូចជា ÷ ១-ធ្វើតុពីអ៊ីណុកសម្រាប់កោក ពុះជ្រូក ២-បិទការ៉ូលើផ្ទៃបញ្ឈរ ឬជញ្ជាំង ៣-រៀបឥដ្ឋឃាំងកាកសំណល់រឹង ៤-ធ្វើរ៉កព្យូសត្វគោ ក្របីដើម្បីពុះ ឬបកស្បែក និង៥-ដកអាងទឹក (ជ្រូក) ប្រើទុយូទឹកជុំនួសវិញ។
រក្សាសិទិ្ធគ្រប់យ៉ាងដោយ ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់ និងនេសាទ
រៀបចំដោយ មជ្ឈមណ្ឌលព័ត៌មាន និងឯកសារកសិកម្ម